Telmore Play - kan det betale sig?

Telmore Play - kan det betale sig?

Telmore Play - kan det betale sig?

De fleste danskere har både mobilabonnement og streamingtjenester, men kan det betale sig at samle mobiltelefoni og streaming? Det kommer vi med svaret på.

Den hurtige konklusion er, at det kan i den grad betale sig, hvis man bruger de tilknyttede tjenester. Økonomitjek har samlet et overblik her, hvor du kan se, hvad du reelt får af merværdi og hvad du isoleret betaler for mobilabonnementet.

Telmore Play udregner

Abonnement Pris Værdi ekstra indhold Ekstra tjenester Reelle pris for mobilabonnement
FRI/FRI + all streaming 499,- 729,- 8 -228
FRI/FRI + all streaming 459,- 549,- 6 -90
FRI/FRI + vælg selv 4 399,- 421,- 4 -22
FRI/100 + film&serier 349,- 272,- 3 77
FRI/80 + film&serier 269,- 208,- 2 61
FRI/60 + HBO Max 179,- 79,- 1 100
FRI/60 + Telmore Musik 169,- 99,- 1 70
FRI/35 + Telmore Musik 149,- 99,- 1 50

Se mere om indholdet

Mest for pengene

 • Produkt: FRI/FRI + all streaming (8 tjenester) + 61 EU GB
 • Pris: 499 kr.
 • Værdi ekstra indhold: 727 kr.
 • Samlet værdi (lavt estimeret): 877 (727+150)
 • Isoleret pris for mobilabonnement: -238 kr. (MINUS 238 kr., altså mere end gratis) Det er billigt!

Der er klart mest ekstra indhold, hvis du vælger deres pakke til 499 kr. Hvis man isolerer mobilabonnementet, så får du faktisk fri tale og fri data gratis (eller rettere sagt til MINUS 238 kr.). Hvis vi skal lave et samlet regnestykke og give fri tale/fri data en værdi, så ligger sådan et abonnement typisk mellem 150-200 kr., hvis du ikke er i en tilbudsperiode. Der er således minimum 378 kr. at spare hver måned, ved deres store pakke, hvis du vel og mærke enten bruger eller har tænkt dig at bruge alt det ekstra indhold.   

Det oplagte valg

 • Produkt: FRI/FRI + vælg selv 4 + 61 EU GB
 • Pris: 399 kr. (første måned gratis)
 • Værdi ekstra indhold: 421 kr. (højeste værdi)
 • Samlet værdi (lavt estimeret): 571 kr. (421+150)
 • Isoleret pris for mobilabonnement: -22 kr. (MINUS 22 kr., altså mere end gratis) Det er billigt!

Telemore har i marts 2023 lanceret en pakke, hvor du selv kan sammensætte dine ekstra tjenester. Du vælger selv 4 ud af de 8 muligheder. Hvis du vælger de dyreste tjenester, som er eksemplet for vores tabel, så får du ekstra indhold for 421 kr. Altså svarende til at du får fri tale og fri data gratis. Opregnet er der minimum 172 kr. at spare hver måned i forhold til at du selv skulle købe streaming og mobilabonnement.

Bedste budget valg

 • Produkt: FRI/80 + film&serier (2 tjenester) + 33 EU GB
 • Pris: 269 kr. (første måned gratis)
 • Værdi ekstra indhold: 208 kr.
 • Samlet værdi (lavt estimeret): 308 kr. (208+100)
 • Isoleret pris for mobilabonnement: 61 kr.

Hvis du gerne vil have en lidt mindre månedlig omkostning, men stadig vil have rigtig meget for pengene, falder vores valg på ”FRI/80 + film&serier til 269 kr. pr. måned. Her betaler du reelt 61 kr. for at få fri tale og 80 GB data og 33 GB EU data – det er en god pris. Abonnementet indeholder TV2 play (basis) og Viaplay (Film & Serier)

Andre fordele ved Telmore Play

Lad os konkludere, at der er meget at spare, hvis du bruger alt indholdet. Og lad os konkludere, at du generelt får meget for pengene, for udover indhold får du også rigtig meget EU data med i dit abonnement. 

61 GB EU data i deres største pakker. Se mere

Yderligere får du 5G med i alle deres Play løsninger. Hvilket overordnet gør deres pakker rigtig solide. Konkurrenterne hos fx CBB, som også har mobil og streaming produkter, kan som udgangspunkt godt konkurrere med på priser og streamingindhold, men har ikke lige så meget EU data og tilbyder kun 5G i deres største pakke. Sammenlign evt. selv her 

Det praktiske – det er meget simpelt at skifte mobilabonnement

Du kan gå direkte til Telmores side her, hvis du vil skifte abonnement. Når du vælger en pakke, kan du også vælge, om du vil flytte dit nuværende telefonnummer, og så sørger Telemore for at flytte og opsige.

Findes der andre mobilskaber med streaming og andet indhold? Se mere
Ja. Hvis du er interesseret i at se flere mobilabonnementer, som indeholder ekstra tjenester, kan du få et samlet overblik her. Du kan filtrere på streaming i feltet "bonus".

Se flere mobilabonnementer

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har fx TV2 play, Viaplay, HBO, Disney+ i forvejen og ønsker dem via Telmore? Se mere
Hvis du skifter til Telmore, får du en velkomstmail med login til alle streamingtjenesterne. Følg linket til hver enkelt tjeneste, download deres app og opret dig som kunde. Fremgangsmåden står i den mail, du modtager fra dem. Hvis du glemmer dit login, kan du logge ind på Mit Telmore. Her er der link til tjenesterne og guides til at genskabe glemt password.

Relaterende artikler

Er du interesseret i læse om flere muligheder for at kombinere mobiltelefoni og streaming, så kan vi anbefale nedenstående artikler: 

CBB MIX - kan det betale sig

Call Me abonnement - mobil + streaming i en pakke