Vilkår for tjenesten

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge og få et godt overblik omkring dine muligheder.

Økonomitjek.dk (herefter også: ”vi”, ”os”, ”vores”, ”vores service”og Økonomitjek) Vi har en finger på pulsen og sammenligner udbydere og abonnementer på et til tider uigennemskueligt marked. Vi bestræber os på at anbefale og tilbyde de bedste og/eller billigste produkter, som vi har på vores side. Hvis du har skrevet dig op til en telefonisk gennemgang eller selv tager kontakt, tager vi naturligvis også udgangspunkt i dine behov og præferencer.

Vi skaffer dig gode tilbud og overblik på områder som fx strøm, internet, mobilabonnement, a-kasse og fagforening, TV/streaming, måltidskasser, mv. 

Vores service er:

  • 100 % gratis for dig

  • 100 % uforpligtende

  • Nem at afmelde, hvis du ikke ønsker mere kontakt

Når du har skrevet dig op til en gratis gennemgang af dine abonnementer, sker der følgende:

  1. Vi undersøger hvilke udbydere, der kan levere til dig, og hvem der er bedst og billigt.

  2. Vi ringer til dig op, stiller en række spørgsmål og får afdækket, hvad du har af specifikke præferencer og ønsker.

  3. Vi fortæller om dine muligheder/tilbud, og du beslutter om du er klar til at skifte/oprette eller få tilsendt tilbud.

Hvis du accepterer vores samtykke, siger du ja til at vi må kontakte dig telefonisk, pr. mail og sms.

Vi optager alle udgående samtaler med henblik på dokumentation. Samtaler lyttes kun i forbindelse med dokumentation og eventuelle uoverensstemmelser. Vi har en generel slettefrist på 3 måneder, hvorefter samtaler slettes, medmindre det konkret er nødvendigt at opbevare en samtale længere, f.eks. fordi der er opstået en tvist. Slettefrist håndhæves ved en automatisk slettefunktion i vores system.

Vi bruger ligesom mange andre virksomheder også cookies til statistik og målrettet markedsføring. Du kan læse mere herom i vores ”Cookie indstillinger”.

Økonomitjek er udelukkende formidlere på kontakten mellem dig og udbyderne, og er derfor ikke ansvarlige for selve ydelsen/produktet, som du eventuelt køber af udbyderne. Vi tjener penge på at opkræve et gebyr eller kommission ved at oprette kunder eller henvise potentielle kunder til udbyderne.  

Økonomitjek kan ikke garantere at du altid vil kunne spare penge eller få en bedre ydelse end den du har i forvejen. Men vi oplever, at vi på tværs af mange brancher/kategorier har samarbejde med nogle af de bedste, største og billigste udbydere, så vi i langt de fleste tilfælde vil kunne tilbyde en bedre løsning end du har i forvejen.  

Vi er ikke ansvarlige for noget direkte eller indirekte tab, som følger af din brug af økonomitjek eller indgåelse af aftale med udbyderne, medmindre det følger direkte af ufravigelig lovgivning.

Disse vilkår er underlagt dansk ret hos de danske domstole. Enhver tvist eller uenighed mellem Økonomitjek og dig eller udbyderne, som forgæves er forsøgt afgjort i mindelighed, skal afgøres efter dansk ret ved Økonomitjeks til enhver tid værende værneting, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Du skal være min. 18 år for at benytte vores service.

Afmelding af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til info@oekonomitjek.dk

Økonomitjek.dk ejes af:

Admill ApS

Vestergade 48H

8000, Aarhus C

CVR: 39423367

 

Se vores Persondatapolitik